Clientul ideal

Povești de succes

Prin portofoliul MabIT poți să înțelegi mai bine cum am contribuit la succesul afacerilor clienților noștri

Suntem o echipă de profesioniști în tot ce ai putea avea nevoie să ai o prezență relevantă în online. De la dezvoltare web și dezvoltare aplicații mobile la branding și strategii de marketing, iar portofoliul nostru demonstrează abilitățile noastre în aceste domenii.

Ne concentrăm pe a oferi soluții personalizate pentru fiecare client, astfel încât să putem susține antreprenorii să-și atingă obiectivele.

Branding/ rebranding înseamnă mai mult decât un logo :). Concepem identitatea de brand și a mesajelor cheie și definim personalitatea și starea pe care o transmite clienților.

Credem că nicio acțiune de marketing nu ar trebui făcută fără o startegie în spate și de aceea noi nu dezvoltăm doar un website sau rulăm ADS și atât. Gândim strategia și aplicăm tacticile omnichannel pe toate canalele unitar și tratăm împreună brandingul cu marketing-ul . Serviciile noastre includ: dezvoltare strategie, optimizări SEO, Web development cu content writing și webdesign, social media management, email marketing,  Facebook și Google ADS + mobile development.

Sperăm că portofoliul MabIT să iți demonstreze abilitățile noastre în aceste domenii și să te convingă să ne contactezi pentru a discuta despre afacerea ta.

Suntem o echipă pasionată și dedicată, care vine cu perspective noi, susținere și expertiză.

Contacteaza-ne pentru a afla cum te putem susține pentru a avea o afacere de succes.