CUM SĂ-ȚI CREȘTI
VÂNZĂRILE ÎN 2023?

Îți oferim o unealtă puternică unde vei găsi întrebări cheie care să te facă să conștientizezi care este schimbarea pe care o aduci clienților tăi și CE caută ei să cumpere de la tine. Dacă vei aloca timpul necesar pentru a răspunde, vei obține CLARITATEA de care ai nevoie în afacerea ta.

Am ajuns să definim aceste întrebări după 2 ani și jumătate de colaborări cu numeroși antreprenori din industrii diferite, iar ele îți vor completa viziunea și modelul de business și te vor ajuta să iei decizii legate de serviciu/ produs. În plus, datorită acestor întrebări vei salva timp și vei economisi bani prin acțiunile de marketing.

În marketing digital stau la bază cei 3C: Cine (sunt), Ce (vând), Cui (vând).

Cei mai mulți antreprenori încep să se promoveze fără măcar să pună pe hârtie CE VÂND ei de fapt și fără să știe schimbarea pe care o aduc în viața clienților lor.
Cea mai mare greșeală întâlnită aici, este aceea că majoritatea antreprenorilor se promovează expunând produsele/ serviciile lor ca soluții la o posibilă problemă cu care clienții lor se confruntă, fără să cunoască care este de fapt „declanșatorul” pentru a cumpăra, focusul fiind pe soluție nu pe problemă.

În acest eBook online vei afla:

Cum îmi fac afacerea cunoscută?

Știai că relația consumatorilor cu brandurile reprezintă cheia de succes pentru antreprenori? Iar o relație se bazează pe ÎNCREDERE și COMUNICARE.

Pentru a obține o creștere în afacere atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, marketingul hibrid ne spune să dezvoltăm ÎMPREUNĂ brandingul și strategia de marketing. Tratate împreună, NU individual, se întărește efectiv potența fiecăreia și vei câștiga ÎNCREDEREA CLIENȚILOR mai rapid.

Care este diferenta dintre branding si marketing?

Imagineaza-ți că marketing înseamnă să propui cuiva să iasă la o întâlnire cu tine, iar brandingul este motivul pentru care el va spune da 😊.

La modul profesionist, marketingul te ajută sa ajungi la oameni, iar brandingul reprezintă experiența oamenilor cu afacerea ta.

Trăim într-o perioadă în care prezența în online nu mai este opțională.

Datorită acestui eBook vei afla cum să câștigi încrederea clienților tăi

Într-un articol din 2021 în Forbes, a reieșit că 70% dintre consumatori au spus că ei cred că încrederea într-un brand este mai importantă astăzi decât a fost în trecut și este factorul de decizie în achiziție.

În eBook vei afla cum să câștigi încrederea clienților urmând cei 4 pași:

Partea de briefing este cea mai importantă și reprezintă acest eBook! Aici vei găsi întrebări cheie care să te facă să conștientizezi care este schimbarea pe care o aduci clienților tăi și CE caută ei să cumpere de la tine.

Acest pas se bazează pe analiza celor 5C: Clienți, Competitori, Context, Colaboratori, Companie.

Este un proces complex  și nu intră în acest eBook.

Planificarea înseamnă stabilirea direcției strategice împreună cu tacticile pe fiecare canal în parte. 

Este un proces complex care necesită abilități specifice și nu intră în acest eBook. 

Aici este acțiunea! Facem lucrurile să se întâmple.  Dezvoltăm/ adaptăm website-ul să țină cont de cei 3C: Clear, Capture, Convert, preluăm paginile de social media, implementăm campanii plătite, email marketing și nu numai.

Antreprenorii NU trebuie să facă digital marketing, dar pentru a avea afaceri de succes trebuie să: 

  • … înțeleagă ce intră în marketing și ce nu;
  • … știe ce să ceară unei echipa de Marketing (internă sau agentie);
  • … știe ce să se aștepte să fie dezvoltat de această echipă (ca sistem în spatele acțiunilor de Marketing); 
  • … înțeleagă ce rezultate să previzioneze din acțiunile de Marketing;

Etapa de briefing contribuie la aceste puncte, iar noi, echipa MabIT, putem contribui în următoarele etape (research, planificare, implementare).

eBook-ul conține 80% din pasul de briefing care este și cel mai important. Diferența de 20% este reprezentată de conturarea clientului ideal la modul complet (în eBook vei găsi o variantă sumarizată). 
Dacă vei răspunde la întrebările din etapa de ” Briefing”vei obține claritatea de care ai nevoie pentru pașii următori: research, planificare și implementare prin care putem trece împreună la cursul #buildYourDigitalBusiness.