fbpx

Despre noi

Noi credem că pentru a oferi valoare este important să avem oameni valoroși în jurul nostru.

Reușim să punem la dispoziție o paletă atât de largă de servicii pentru că ne-am asociat cu colaboratori de încredere și persoane talentate și tinere care au aceleași valori ca ale noastre și anume: creșterea continuă, umanitatea, implicarea și dedicarea.

banner

Misiunea noastră este să ajutăm antreprenorii să își atingă obiectivele de business profitând de online.

Motto-ul nostru este „Îți tratăm afacerea ca și cum ar fi a noastră” și ni l-am asumat pe deplin. Ne dezvoltăm continuu, ne educăm, testăm și venim cu soluții care știm că funcționează și pe care le aplicăm inclusiv noi în alte proiecte by MabIT (businessuri secundare) .

solutii it

Web și Mobile

Marketing Online

Servicii Foto/ Video
Tururi virtuale

organizare evenimente

Campanii de lansare/ informare/ educare

Idei și creativitate transformate în soluții personalizate pentru tine

Ne dorim să fim unicul tău partener care să îți ofere toate serviciile necesare. Pentru a avea o afacere de succes ai nevoie de un partener profesionist care să transforme ideile tale în realitate.

Număr de proiecte
Clienți care au revenit
Clienți care ne recomandă

Alege să primești mai multe informații valoroase care să te ajute să îți crești afacerea

  Reușim să oferim o gamă variată de servicii datorită colaboratorilor noștri. Cu această ocazie vrem să ne exprimăm recunoștința și admirația pentru munca extraordinară pe care o fac.

  Începem cu Marian, care este persoana cu care vei intra prima dată în contact atunci când prezinți interes în eventuala unei colaborări. El va identifica nevoia pe care o ai, va vedea provocările cu care te confrunți, iar ulterior împreună cu Bianca va propune soluția noastră. Marian este responsabil și de departamentul foto-video.

  Și am ajuns la Bianca, cea care face ca soluția să fie pusă în practică. Ea gestionează tot workflowul. Definește pașii de lucru și se asigură că toate deadline-urile sunt respectate. Expertiza Biancăi este pe toată zona de strategii digitale având un background solid și ca dezvoltator de aplicații mobile.

  Atunci când avem cerere pe zona de strategii de marketing Diana, Tudor și echipa lor, reușesc să pună cap la cap toate tacticile care să ajute afacerile să își atingă obiectivele de marketing.

  Bianca cu Diana colaborează frumos și pe tot ce înseamnă campanii de lansare produse (în special aplicații mobile) sau campanii de informare-educare, dar și pe zona de conținut pentru site-ul tău.

  Tudor este cel care poate adminstra și prelua paginile tale de socializare și cel care va contribui la atingerea obiectivelor prin campaniile plătite. 

  Mergem la partea tehnică și vorbim de băieți acum :).  Gabi e foarte talentat și reușește să livreze cele mai bune manuale de brand și designuri de aplicații mobile. Cel responsabil de dezvoltarea web este Andrei. El te poate ajuta și cu tururi virtuale pentru afacerea ta. De dezvoltarea aplicațiilor mobile se ocupă Cosmin și Bianca.

  Pe parte de producție foto-video, Marius este cel care îți va face ședința foto de brand personal sau fotografii de produs, iar Ionuț și Marian te vor ajuta cu filmarea și editarea cursurilor online.

  Datorită tuturor acestor oameni putem să ajutăm un număr mare de antreprenori care vor să își ducă afacerea la nivelul următor. Acesta este factorul nostru diferențiator: MabIT înseamnă mulți oameni implicați, talentați și pasionați de ceea ce fac la modul cel mai profesionist.

  TESTIMONIALE

  Ce Spun Clienții Noștri?​