Nu suntem doar o agenție de marketing

Suntem echipa ta, formată din experți pe toate ariile din online.

Dacă ești interesat de o ofertă sau de o ședință de consultanță te rugăm să folosești acest form.
Dacă vrei doar să ne trimiți un mesaj te rugăm să folosești acest form.

Trimite-ne un mesaj

Abia așteptăm să îți cunoaștem afacerea.

Nume(Necesar)

location

Șirul Livezii 10B, Brașov

Urmărește-ne pe rețelele de socializare

Când spunem că nu suntem doar o agenție de marketing online, ne referim la faptul că facem mai mult de atât. Putem susține dezvoltarea unei afaceri în mediul online cu toate resursele. Oferim servicii complete de marketing, de programare web, dar și mobile, chiar și organizare de evenimente corporate. Astfel o construim pe Martech gândind strategii digitale prin care afacerile ating succesul dorit.

Ai auzit de Martech?

Martech este scurtătura de la Marketing Technology și este un aspect important care reprezintă peste 26% din bugetul total al companiilor.

Compania ta alocă acest buget?

Martech înseamnă research și analiză pe zona digitală care puse împreună dau naștere unei strategii digitale.

Știm… sună fancy.. dar la bază stau câteva concepte foarte simple.

Prin Martech companiile mici “pot concura” cu companiile mari, iar această oportunitate este păcat să fie ratată.

Înțelegem că fiecare afacere este unică și de aceea ne concentrăm pe a livra servicii de calitate, iar strategiile de marketing online personalizate fac parte dintr-o strategie digitală.

Printre serviciile noastre se numără: dezvoltarea web, dezvoltare mobile, optimizarea SEO, social media management, campanii de ADS, email marketing.

Ne concentrăm pe a construi relații puternice cu potențialii și actualii clienți prin intermediul emailurilor personalizate și a postărilor relevante pe rețelele social media.

În plus, oferim analize detaliate ale performanței campaniilor noastre pentru a ne asigura că întotdeauna atingem obiectivele clienților noștri. Aceste analize ne ajuta să vedem care sunt elementele care funcționează bine și care sunt cele care ar trebui îmbunătățite pentru a obține rezultate mai bune.

Ne mândrim cu echipa noastră de experți pe toate ariile din online, care au ani de experiență în a ajuta afacerile să atingă succesul prin puterea tehnologiei și a internetului. Suntem dedicați să oferim servicii de cea mai bună calitate și să ajutăm afacerile să se dezvolte și să prospere.

Dacă ești în căutarea unei agenții care să-ți susțină dezvoltarea afacerii în mediul online, MabIT este alegerea perfectă.

Tratăm fiecare afacere ca și cum ar fi a noastră.