fbpx

Joburi disponibile

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ai văzut ce lucruri interesante facem. Crezi că vedem lucrurile în același fel?
Suntem o echipă tânără, cu persoane vesele și pozitive și orientate mereu către găsirea de soluții. Dacă îți dorești să crești, să înveți lucruri noi, suntem aici să te susținem.

Project Manager

Aplică până la data de 01.03.2022

De ce sa lucrezi cu noi

Vei avea un program flexibil cu posibilitatea de a lucra de acasă. Suntem persoane preocupate de dezvoltarea personală care caută să crească de aceea avem grijă ca tu să crești odată cu noi atât din punct de vedere personal cât și profesional.

Ne dorim să atragem lângă noi colegi care să aibă aceeași viziune ca a noastră și să facem ca MabiT să devină un model de afacere integrată.

Beneficiile

Beneficiile sunt discutate atent cu fiecare angajat/ colaborator încă de la început, astfel încât vei cunoaște întotdeauna ce vei primi și când. Pachetul de beneficii oferit de noi este unul corect și proporțional cu experiența și performanțele tale.

Dezvoltare personală

Noi credem că dezvoltarea profesională depinde de dezvoltarea personală. Fiecare experiență îți aduce noi abilități și cunoștințe care te ajută să înțelegi mai multe din mediul profesional.

Căutăm mereu să construim programe interne care îți oferă informații și posibilitatea de a învăța mai multe din domenii noi sau de a aprofunda o anumită arie.

Aplică aici

    Încarcă CV