Despre client

Consolight se distinge ca lider în distribuția de materiale și echipamente electrice profesionale în România. Cu un istoric de peste un sfert de secol, compania a devenit un punct de referință pentru soluții electrice complete, fiind recunoscută pentru calitatea excepțională, performanța tehnică și fiabilitatea produselor sale. Orientată spre inovație și sustenabilitate, Consolight continuă să adopte noi tehnologii pentru a răspunde cerințelor dinamicului domeniu electric.

Începutul colaborării

Relația noastră cu Consolight a început în iulie 2023, când un mesaj automatizat pe LinkedIn a captat atenția domnului Popa. Această interacțiune a fost scânteia inițială care a aprins un parteneriat strategic, prin care MabIT a venit să sprijine Consolight în extinderea amprentei digitale și în optimizarea prezenței online.

Strategia de marketing a fost construită urmând structura

Analiza competiției

Colaborarea cu Consolight este o demonstrație a modului în care MabIT își pune amprenta pe strategia digitală a liderilor de piață. Împreună, am lucrat pentru a aduce în lumină calitatea și inovația care definesc Consolight.

Dacă și tu vrei să-ți pui afacerea într-o nouă perspectivă și să strălucești în era digitală, contactează-ne și hai să lucrăm împreună pentru a-ți atinge potențialul.