Despre Client

De la IT la ciubere și saune.

Povestea a început în urmă cu 14 ani când Claudiu (IT-ist convins la vremea aceea) a simțit că vrea mai mult și a ales ușor, ușor calea antreprenoriatului.

Industria lemnului nu a fost străină pentru Claudiu. După programul obositor de la birou acesta se relaxa lucrând ca ucenic într-un atelier de tâmplărie.

Satisfacția de a face obiecte din lemn și pasiunea l-au determinat pe Claudiu să lase IT-ul pentru a deveni
antreprenor. Cu ajutorul unor fonduri și-a urmat visul de a avea un atelier de tâmplărie.

Începutul colaborării

Relația noastră cu Joy Spa a început în februarie 2023, când am avut plăcerea de a-l întâlni pe Claudiu la un eveniment de business. A fost o conexiune instantanee care a culminat cu începerea colaborării noastre în mai 2023. De atunci, am lucrat îndeaproape pentru a construi un brand puternic, o strategie de marketing eficientă, un magazin online atractiv, și am gestionat prezența Joy Spa pe social media și prin campanii de publicitate, totul completat de automatizări care să ne sprijine strategia.

Strategia de marketing a fost construită urmând structura:

Avatarele de client

Analiza competiției

Branding

Colaborarea cu Joy Spa este o dovadă a modului în care MabIT îmbrățișează și valorifică poveștile antreprenoriale autentice. Împreună, am creat o strategie de marketing care să reflecte pasiunea și artizanatul din spatele fiecărui produs Joy Spa, transformându-le într-o experiență digitală la fel de calitativă și memorabilă ca și saunele și ciuberele pe care le oferă.

Dacă ești gata să îți transformi viziunea în realitate și să îți amplifici afacerea, contactează-ne și hai să lucrăm împreună pentru a-ți atinge obiectivele.