Despre client

Companie care pferă SOLUTII PROFESIONALE PENTRU INDUSTRIA PRELUCRĂRII STICLEI.

Aportul Semper Fi Glass constă în consultanța și consiliere în alegerea utilajelor optime, în proiectarea fluxurilor tehnologice, în instalarea și mentenanța utilajelor.

Sunt Distribuitor Certificat pentru Europa de EST al firmei SHANDONG BOKE CNC EQUIPMENTS CO. LTD, China.

Suntem prezenți în România, Bulgaria și Polonia cu 6 linii complet implementate.

De când colaborăm

Gabriel Vasilcoiu a participat la workshopul nostru #buildYourDigitalBusiness din Martie 2023 și a realizat că nu își dorește să facă el marketing și că echipa existentă avea nevoie de ajutor pentru cele două companii pe care le reprezintă, Semper Fi Glass și LamiGlass. A ales să începem colaborarea imediat după workshop și de atunci suntem partenerul alături de care Gabriel și Mircea obțin notorietatea pe care o merită.

Strategia de marketing a fost construită urmând structura:

Analiza competiției

Rebranding

Colaborarea noastră cu SemperFi Glass este o poveste de succes în desfășurare, marcând un parteneriat dinamic și plin de inovație. Am avut plăcerea de a contribui la rebrandingul SemperFi Glass, dezvoltând o strategie de marketing robustă și punând-o în aplicare prin intermediul unui website actualizat, gestionarea atentă a rețelelor sociale și campanii de email marketing eficiente.

Deși SemperFi Glass operează într-o nișă specifică, abordarea noastră personalizată și strategiile omnichannel au permis brandului să-și extindă amprenta digitală și să atingă obiectivele de creștere. Ne mândrim cu faptul că putem lucra alături de clienți nisați, demonstrând că indiferent de domeniu, marketingul creativ și strategic poate genera rezultate remarcabile.

La MabIT, ne dorim parteneriate pe termen lung, unde creșterea și succesul sunt realizări comune. Ne bucurăm de colaborări de durată, asemenea celei cu SemperFi Glass.

Fiecare serviciu de marketing pe care îl oferim este personalizat și se bazează pe consultanții detaliate, asigurându-ne că fiecare strategie este aliniată cu viziunea și obiectivele afacerii tale. Prin inițiativa noastră #Hire_a_MabIT, îți punem la dispoziție resursele necesare pentru ca afacerea ta să fie promovată corect și eficient.

Dacă ești gata să îți transformi viziunea în realitate și să vezi cum strategia corectă poate duce la rezultate impresionante, te invităm să ne cunoaștem aici.