Despre client

Este o firmă de spălătorie textile activă pe piață de 23 de ani. Sunt un business românesc de familie în care munca și investițiile a două generații au dus la inovație și soluții validate de cele mai importante instituții din SUA și Europa Occidentală.

Specialistii Total Wash au absolvit cursurile DRYCLEANING & LAUNDRY INSTITUTE din SUA. Sunt, in acelasi timp, membri ai DRYCLEANING & LAUNDRY INSTITUTE.

Sunt certificati SR EN ISO 14001 pe implementarea și menținerea SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL MEDIULUI, si SR EN ISO 9001 PE SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITĂȚII.

De când colaborăm

Colaborarea noastră cu Total Wash a început în martie 2023, când Raluca a descoperit serviciile noastre printr-o campanie de email marketing eficientă. De atunci, parteneriatul nostru s-a dezvoltat continuu, concentrându-ne pe promovarea calității și a angajamentului Total Wash pentru servicii de spălătorie textile de top, respectând cele mai înalte standarde de mediu și calitate.

Strategia de marketing a fost construită urmând structura:

Analiza competiției

La MabIT, fiecare poveste de succes a clienților noștri este și povestea noastră. Colaborarea cu Total Wash este o dovadă a dedicării noastre pentru a oferi strategii de marketing personalizate care nu doar că răspund nevoilor specifice ale fiecărui client, dar și amplifică valorile și viziunea acestora. Ne mândrim să fim parteneri în călătoria Total Wash spre excelență și inovație și suntem entuziasmați să continuăm această călătorie împreună.

Dacă ești pregătit să îți duci afacerea la următorul nivel cu ajutorul unei strategii de marketing bine gândite, contactează-ne și hai să scriem împreună următorul capitol al succesului tău.